[vc_row hcode_row_style=”image” hcode_row_image_type=”parallax” hcode_parallax_image_type=”parallax2″ fullscreen=”1″ show_overlay=”1″ hcode_overlay_opacity=”0.5″ padding_setting=”1″ desktop_padding=”no-padding” hcode_row_bg_image=”19750″ hcode_row_overlay_color=”#000000″][vc_column][hcode_single_image hcode_single_image_premade_style=”single-image-style2″ fullscreen=”1″ single_image_subtitle=”Refresh” hcode_text_color=”#ababab”]

Over Mij

[/hcode_single_image][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_setting=”1″ desktop_padding=”padding-five”][vc_column width=”2/3″][hcode_section_heading hcode_heading_type=”heading-style4″ hcode_heading=”Over Gerda”][vc_column_text padding_setting=”1″ desktop_padding=”padding-right-ten”]Al van kleuter af wilde ik verpleegster worden om mensen te helpen.

Na jarenlange ervaring en na het volgen van vele opleidingen en cursussen ben ik gekomen tot dit concept van In trance. Niet over 1 nacht ijs hoor, maar vele frustraties en momenten van pure onmacht hebben mij “gestuurd” naar waar ik nu ben.

Jaren heb ik in de reguliere zorg gewerkt en steeds meer en meer zag ik in dat dat niet mijn visie van gezondheid was. Het vele medicijngebruik, met alle bijwerkingen en het voedingspatroon wat men had waren niet mijn visie van “gezondheidszorg”.

Volgens mij zou gezondheidszorg moeten zijn dat men gezonder wordt en zich beter in zijn vel gaat voelen. Helaas is dat door symptomen te bestrijden met medicijnen niet het geval. Dat is ziekte onderdrukken, waardoor uiteindelijk de klachten erger worden of verplaatsen naar andere lichaamsgebieden.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”19896″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_border”][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_setting=”1″ desktop_padding=”no-padding-tb”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”19779″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_border”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text padding_setting=”1″ desktop_padding=”padding-right-ten”]Ik ben op zoek gegaan naar andere manieren en kwam zo met voetreflexmassage in aanraking. Fantastisch vond ik deze manier van het zelfherstellend vermogen van het lichaam aansturen. Na het behalen van mijn diploma ontdekte ik veel meer manieren om mensen zich beter te laten voelen door massage.

Vele vormen van massage heb ik geleerd en mee gewerkt. Heel veel goede resultaten en toch…. kon ik niet voldoende doen om mijn cliënten echt te helpen.

Daarom ben ik opnieuw jaren lang de schoolbanken weer ingegaan. Nu vanuit een andere insteek: mindset veranderen. Inmiddels ben ik master hypnotherapeut en heb bij Brandon Bays zelf De Helende Reis ondergaan en geleerd.

Eindelijk heb ik nu het gevoel op de goede weg te zijn. Een combinatie van voeding, lichamelijke reset en mind-body bewustwording is zoveel krachtiger. Hier wordt ik echt blij van!
Zeker omdat ik nu al zoveel verandering heb gezien bij al mijn “proefcliënten”.

Hiernaast droom ik ervan kinderen te leren positiever in het leven te staan en meer tolerantie voor elkaar op te brengen. Met als doel om pesten op scholen te voorkomen. Hiervoor ben ik een programma aan het schrijven.

Oh en ik vind het heerlijk om mezelf te ontspannen door te zingen in het koor Valley Voices Vocal Group. Met de tent heerlijk in een mooie omgeving kamperen vind ik ook super en dan uren rondstruinen in de natuur.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_setting=”1″ desktop_padding=”padding-five”][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column padding_setting=”1″ desktop_padding=”padding-left-twelve” width=”1/3″][hcode_button button_style=”style2″ button_type=”medium” button_text=”url:http%3A%2F%2Fintrance-ede.nl%2Fcontact%2F|title:Contact||”][/vc_column][vc_column padding_setting=”1″ desktop_padding=”no-padding” width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]