Slaap je nou?

 

Hulpvraag: Dyslexie en 13e school?

Begin 2019 kreeg ik de vraag of ik ook iets met hypnose en dyslexie kon. Ouders van de 14 jarige jongen waren de wanhoop nabij. De basisschool met dyslexie doorlopen was nog tot daaraan toe, maar het voortgezet onderwijs werd een ander verhaal. Na een zoektocht van 12 scholen, waaronder een blindenschool, was er maar liefst eentje die hun zoon aan wilde nemen. Alleen naarmate het schooljaar vorderde werden de problemen steeds meer zichtbaar. Men durfde het bijna niet te zeggen, maar de situatie was op zijn zachtst gezegd “spannend”. Tja, ze wilden alles aanpakken en via een bekende die door mij geholpen was vroegen ze om hulp. Na de sessie liepen ze in tranen weg en was ik ook diep geroerd…van geluk. Want na die 1e sessie las hij zomaar een stuk uit een best moeilijk studieboek van mij dat op mijn boekenplank stond. Bovendien kon hij foutloos schrijven: ik kan lezen en schrijven. Fantastisch nieuws, want deze jongen is natuurlijk niet de enige in Nederland. Hierna volgden er nog meer en hieruit blijkt dat deze 14 jarige jongen geen toevalstreffer is.  Allemaal zijn ze na 2 sessies in staat goed te lezen en schrijven.

In hypnose blijf je in controle, je bent alleen diep ontspannen

Foto: Esther Meijer