Wakker worden, hier ben ik!

 

In Trance Ede hypnose sessie

 

Als kleuter wist ik al dat ik verpleegster wilde worden om mensen te helpen. Dat heb ik ook jaren gedaan. Omdat het mij steeds duidelijker werd dat een medicijn niet altijd de (enige) oplossing is, ben ik me gaan verdiepen in het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Ik ben op zoek gegaan naar andere manieren en kwam zo met voetreflexmassage in aanraking. Na het behalen van mijn diploma ontdekte ik veel meer manieren van massage waardoor mensen zich beter konden voelen.

In 2017 ben ik na het volgen van verschillende opleidingen en inmiddels jarenlange ervaring mijn eigen praktijk In trance gestart.

Ik heb meerdere vormen van massage geleerd. Heel veel goede resultaten geboekt en toch…. Ik wilde graag nog meer om mijn cliënten beter te helpen. Daarom ben ik opnieuw de schoolbanken ingegaan. Nu vanuit een andere insteek: mindset veranderen. Inmiddels mag ik mezelf Master Hypnotherapeut noemen.  Maar omdat hypnotherapie niet voor iedereen de juiste aanpak is, heb ik me breder georiënteerd. Zo mocht ik in bij Brandon Bays ‘De Helende Reis’ ondergaan en leren waardoor ik samen met je op zoek kan gaan naar dieper liggende emotie. Dit mag transformeren zodat jij je beter voelt. 1 van de onderdelen: Gooi al je shit in het kampvuur, verbrand het en voel je vrij!

Uiteindelijk heb ik het gevoel dat ik nooit klaar ben met nieuwe dingen leren. Ik kan je nu wel op een goede manier begeleiden de juiste richting te kiezen. Een combinatie van voeding, lichamelijke reset en mind & body bewustwording is zo krachtig. Zeker nadat ik zoveel verandering heb gezien bij al mijn cliënten!

Afijn, dit ben ik dus in een notendop.
Inmiddels ben ik ook een programma aan het schrijven. Ik droom er namelijk al jaren van kinderen positiever in het leven te leren staan zodat ze meer tolerantie voor elkaar op kunnen brengen. Met als ultiem doel om pesten op scholen te voorkomen.
En in mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te ontspannen in de sauna of met familie. Maar met de tent of caravan in een mooie omgeving kamperen vind ik ook heerlijk en dan wat rondstruinen in de natuur.